Charlie

For Charity

Goede Doelen acties

In december 2021 bedacht ik een inzamelingsactie voor de ouders die tijdens de “feestdagen” in de Ronald McDonald Huizen verbleven, om zo dichtbij hun zieke kind te kunnen zijn.

We maakten en versierden zelf meer dan 100 kaarsjes om als “ Lichtpuntje in donkere tijden” een kaarsje te kunnen branden voor de kinderen die op dat moment in het ziekenhuis liggen.

We kregen een aantal lieve reacties, wat natuurlijk helemaal niet hetgeen is waar we het voor doen. Maar daarom besloot ik voor Moederdag alle mama’s een gelukspoppetje te sturen met een kaartje met daarop een sterke quote.

In oktober 2022 besloot ik dat het tijd was om Charlie zijn gehele roze garderobe te gaan verloten. Omdat Charlie volgens de echo’s een meisje zou zijn had ik een flinke roze-kleurige collectie, toen Charlie een jongen bleek te zijn hebben we natuurlijk zijn kledingkast opnieuw gevuld met blauwe kleertjes. 💙

De “50-tinten-roze-loterij” ging als een tierelier en er werden meer dan 1000 lootjes verkocht.

De opbrengst werd 50/50 verdeeld over Stichting Hartekind en Kinderfonds Ronald McDonald. Aan beide doneerden wij maar liefst € 2550,00!

Lees verder onder de foto.

Charlie

Voor het Goede Doel

Toen ik begon met ‘Het winkeltje voor Charlie’ wist ik al dat ik hiermee iets “goeds” wilde proberen te doen.

Naast regelmatig een deel van de winst van bepaalde producten aan stichtingen die voor ons belangrijk zijn doe ik ook vaak 1+1 acties.

Zoals de Geluksrompertjes waarbij er per verkocht Geluksrompertje ook zo’n zelfde rompertje gedoneerd wordt aan een van de Kinderziekenhuizen van Oranje.

Dit Geluksrompertje wordt dan gegeven aan de ouders van een opgenomen, zieke baby. Ik hoop dat dit kleinigheidje heel veel geluk zal brengen en een klein lichtpuntje kan zijn in een moeilijke tijd.

Moederdag 2023

In samenwerking met een aantal bedrijven en particuliere donaties hebben we een geweldige “Moederdag Goodiebag” kunnen samenstellen om te geven aan alle moeders in alle Ronald McDonald Huizen tijdens Moederdag!

Voor vaderdag kregen alle papa’s een mooi Gelukshangertje voor geluk met een kaartje.

Skelter

In september 2023 hebben wij onze ( nieuwe – lang verhaal) skelter geschonken aan het vakantiehuis van Ronald McDonald.

Geluksboompjes voor Kerst

In oktober 2023 heb ik mijn Louis Vuitton tas verloot om geld in te zamelen om alle ouders een cadeautje te kunnen geven die tijdens kerst in 1 van de 11 Ronald McDonald Huizen verbleven.

Dit werden Geluks Kerstboompjes.

Na het inzetten van mijn bereik, de liefste volgers, voor deze goede doelen besloot ik dat mijn eigen wens ook wel eens het goede doel mocht zijn.

We starten een crowdfunding en de opbrengst van de kaartjes en Gelukshangertjes gingen in de spaarpot om ons boek werkelijkheid te laten worden.

Het kinderboek ‘Charlie & De onzichtbare schat’ wat ik graag wilde laten illustreren en laten drukken. Zodat Colin dit kan voorlezen aan zijn broertjes. Ons boek, over de mooiste dag die wij samen hebben beleefd als gezin van 5.

Charlie’s kinderboek

Charlie & de onzichtbare schat
Het verhaal gaat over het kleine, bijzondere leeuwtje Charlie en zijn familie. De familie ‘van Leeuwen’.

Het is een mooie dag en aan de horizon is een prachtige regenboog te zien. 
Volgens het oude geheim moet onder de regenboog een schat te vinden zijn…
Wie deze schat vindt, mag een wens doen! 

Het bijzondere leeuwtje Charlie gaat samen met zijn familie en vrienden op avontuur, op zoek naar de schat.

Wie zal de schat vinden? 

Het verhaal van Charlie & de onzichtbare schat is gebaseerd op een van onze mooiste dagen als gezin van 5, een dag met een gouden randje, een dag waarop kleine dingen, de mooiste herinneringen zijn geworden.

Charlie’s Geluksknuffeldoekje

Een knuffeldoekje dat geluk brengt! Prachtig zachte knuffeldoekjes met een goud klavertje vier.

Charlie’s Geluks Knuffeldoekjes € 16,95 inclusief verzendkosten + Gratis hangertje!

Nu ook een knuffeldoekje te bestellen met naam! (Noteer bij de “Bestelnotities” welke naam je op het knuffeldoekje wilt laten bedrukken)

  • De Geluks Knuffeldoekjes zijn € 16,95
  • Dit is INCLUSIEF verzending
  • In een leuke cadeauverpakking
  • Met GRATIS Gelukshangertje erbij!
  • Beschikbare varianten: “Velvet – Beige” & “Rib – Zand kleur”

Handgemaakt door Charlie’s Oma.